Referenties

Jan Kuijpers (pluimveehouder in Nederland)

Kuijpers Kip doet al meer dan 25 jaar zaken met Stienen BE. Bij onze nieuwe kippenstal is Stienen al vanaf het begin de sparringpartner. Het resultaat mag er wezen. Een samenwerking tussen Kuijpers Kip, Stienen en Inno-Plus heeft er voor gezorgd dat we nu een kippenstal hebben ontwikkeld die super energiezuinig is met zeer lage emissies. Ook het voorbehandelen van de lucht voordat deze bij de kuikens komt, wordt verzorgd door de apparatuur van Stienen. Stienen is bereid om mee te denken en wanneer dit nodig is, maatwerk te leveren. De computers zijn makkelijk in bediening en door het grote touchscreen heb je meteen een goed overzicht wat zich afspeelt in de stal. Ook FarmConnect is ideaal. Zo kun je overal waar je bent je stal goed in de gaten houden en met storingen direct zien wat er aan de hand is.

Sven van Genugten (Genugten Agri, partner in Nederland)

Stienen is onze vaste partner op gebied van ventilatietechniek bij de projecten die wij uitvoeren. Onze klanten zijn tevreden over de betrouwbaarheid, de kwaliteit van de producten en het gebruiksgemak van de apparatuur. Hierdoor hebben wij recent bij een aantal grote projecten in China (8.000 zeugen) en Roemenië (20.000 vleesvarkens) ook weer gekozen om het gehele klimaat en alarmsysteem met Stienen apparatuur uit te rusten.

Richard Kerkers (Kelgro, partner in Nederland)

Wij werken al jaren samen met Stienen BV en hebben hier goede ervaringen mee. Dit komt door onder andere het juiste aanbod van artikelen, maar ook de communicatie tussen onze inkoopafdeling met de verkoopafdeling van Stienen BV. Dit gaat via korte lijnen, waardoor je meestal dezelfde 2 a 3 aanspreekpunten hebt. Ook de levering van de bestelde artikelen gaat (indien ze op voorraad zijn) volgens afspraak. Daarnaast is het ook mogelijk om artikelen met spoed te laten bezorgen of af te halen. Wanneer er klachten of problemen zijn, worden deze correct behandeld door de medewerkers. Kortom, ook in 2021 willen we deze prettige samenwerking graag voorzetten!

Jolien Driessens (vleeskuikenhouder in België)

We zijn zeer tevreden over de producten van Stienen in onze stallen o.a.: inlaatventielen, stalcomputer PL9500, Stienen computer/zekeringkast. Ze zijn overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Ook een groot pluspunt is dat Stienen kortbij gelegen is voor ons. Bij vragen of problemen staan ze altijd snel en heel klantvriendelijk klaar om te helpen.

Marcel van den Elsen (varkenshouder in Nederland)

Wij kennen Stienen al vele jaren, de vorige generatie had ook al Stienen regelkasten hangen. Door de goede relatie en goede prijskwaliteitverhouding zijn wij altijd tevreden en hebben we bij problemen altijd snel een oplossing. Doordat de bedrijven groeien en we met vreemd personeel moeten werken is het belangrijk dat het systeem simpel en goed werkt. Hier zijn we bij Stienen altijd goed over tevreden. In onze nieuwe biggenstal hebben we in combinatie met de luchtwasser de warmte hiervan benut door middel van een warmtewisselaar van Stienen. Deze winter zagen we ook duidelijk het effect. Wanneer het buiten rond het vriespunt was, was de temperatuur bij de kleinste biggen boven het plafond 13,5 graden. Hierdoor hebben we met alleen vloerverwarming de afdeling meteen op temperatuur en hebben we alleen een laaggestookt verwarmingssysteem nodig, wat veel energie bespaard!

Kuzbasskiy broiler LLC (Novokuznetsk, Rusland)

Ons bedrijf gebruikt al jaren regelapparatuur van Stienen voor de klimaatregeling van opgroeiende vleeskuikens en ouderdieren. De Stienen-regelaars hebben zich in de praktijk bewezen als zeer betrouwbaar. De besturingssoftware is overzichtelijk en logisch ontworpen en draagt bij aan het snel opleiden van nieuwe medewerkers. We zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

Paulversteghen