27-05-2021

Nieuwe website

Vanaf vandaag is onze nieuwe website online! www.stienen.com
Niet alleen het uiterlijk is nieuw… De nieuwe website biedt meer gebruiksgemak, is rondom vernieuwd en uitgebreid met praktische functies.
Onderstaand én in een introfilmpje op youtube zetten we enkele vernieuwingen voor u op een rijtje.

Nieuwe URL
Niet alleen onze website, maar ook de url is nieuw: www.stienen.com.

Nieuwe huisstijl
Afgelopen jaar hebben we al een groot aantal folders in onze nieuwe huisstijl gezet. Deze huisstijl komt ook weer terug in onze website.

Partner Login
Rechtsboven in de bovenste menubalk treft u de vertrouwde partner login aan. De informatie daaronder is nog altijd op de gebruikelijke wijze te vinden. 

Drie diergroepen
We onderscheiden drie diergroepen: Pluimvee, Varkens en Rundvee (overg vee). Per diergroep bieden we passende oplossingen en concepten aan. 

Videotestimonial in header
Per diergroep draait in de header een videotestimonial. Via de groene button Video bekijken schakelt u over naar het Stienen YouTube-kanaal en kunt u deze op uw volledig scherm bekijken.
Het aantal videos op ons kanaal willen we graag blijven uitbreiden. Heeft u  een mooi project, bespreek het met uw Stienen contactpersoon.

Onze oplossingen
Per diergroep bieden we alle relevante informatie voor de eindgebruiker aan in de vorm van zogenaamde whitepapers. Deze zijn te ontvangen na achterlaten van uw naam en e-mailadres.

Productenpallet
Scrolt u in de betreffende diergroep verder naar beneden, dan komt u bij ons vertrouwde productenpakket.

Wat andere zeggen
Nog verder naar beneden ziet u de referenties van een aantal Stienen-eindgebruikers en van onze partners in binnen- en buitenland. 

Nieuwsitems
Helemaal onderaan op de Home-page staan onze nieuwsitems. Deze nieuwsitems bereikt u ook via de optie Laatste nieuws in de bovenste menubalk.

Digitale productklapper per diersector en taal
Onderaan de pagina's voor Pluimveehouderij, Varkenshouderij en Rundveehouderij staat een link naar de betreffende productieklapper.
Hier vindt u altijd de meest actuele versie van onze productfolders voor de verschillende diersectoren.

Terug naar nieuwsoverzicht
Remco