26-04-2021

Microfan en Stienen BE bundelen krachten!

Met ingang van 1 mei 2021 bundelen Microfan en Stienen BE hun krachten op het gebied van dierwelzijn en stalautomatisering. Beide familiebedrijven blijven binnen de groep zelfstandig opereren in de markt, onder hun eigen naam en eigen dealernetwerk.

Erwin Stienen, CEO  Stienen BE bv:
“De overname van Microfan is een logische stap in de verdere ontwikkeling van beide bedrijven met respect voor elkaars cultuur en bedrijfsvoering en met de kracht van een familiebedrijf.  Ik heb er ontzettend veel zin in om met Peter van Issum en Patrick van de Kerkhof de uitdagingen aan te gaan die de sector ons brengt. Door stevig in te zetten op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid kunnen we beide bedrijven een vruchtbare bodem geven, zodat we kunnen groeien en sterk staan in de moderne veehouderij. Daarnaast zal de samenwerking ook gaan resulteren in een sterke positie op de OEM markt en de system integrators.”

Peter van Issum, CEO Microfan BV: 
“Met de samenwerking kunnen onze partners nog meer toegevoegde waarde verwachten, zoals onder meer het aanbod van voorconditioneringssystemen. De samenwerking op het vlak van ontwikkeling en schaalvergroting biedt kansen voor beide bedrijven in een sterk veranderende markt. Met name op het gebied van dierwelzijn, web-based oplossingen en datamanagement liggen grote kansen en uitdagingen voor de toekomst. Tegelijkertijd geven wij op deze wijze invulling aan het borgen van de continuïteit van ons familiebedrijf’.”

“Samen slaan we de handen ineen en creëren we de toekomst van dierwelzijn en stalautomatisering!  Samen sterk, want wij geloven in 1+1=3!”
 

Terug naar nieuwsoverzicht
Sarah