Vraag onze whitepapers aan Onze oplossingen (5)
1 / 5 Automatisering en management

Totaaloplossing voor varkensstallen
Iederen agrarische ondernemer wil graag de volledige controle over alle processen in zijn of haar stallen: Op maat en geheel of gedeeltelijk geautomatiseerd. De dieren staan centraal en dienen onder de best mogelijke groei- en leefomstandigheden gehouden te worden.

Oplossing downloaden
2 / 5 Centrale afzuiging

Wanneer een enkel emissiepunt noodzaak wordt
Het centraal meten van de luchtkwaliteit zegt iets over de algemene toestand in de stal en kan reden zijn om te kiezen voor centrale afzuiging. Feit is dat we wereldwijd een trend waarnemen van varkensstallen met directe afzuiging naar stallen met een centrale afzuiging.

Oplossing downloaden
3 / 5 Optimal Bio Security Ventilation

Overdrukventilatie met luchtfiltering
Het PRRS of Abortusblauw is een frequent voorkomende virusziekte bij varkens. Voor fokkerij- en KI-organisaties is het belangrijk om dit virus en andere ziekteverwekkers buiten de deur te houden. Overdrukventilatie in combinatie met luchtfiltering en een goede interne bio-veiligheid bieden uitkomst.

Oplossing downloaden
4 / 5 Big data

Voor het creëren van toegevoegde waarde binnen de gehele keten
Het boerenbedrijf kent veel leveranciers. De veehouder heeft echter geen idee of de kwaliteit van aangevoerde producten en middelen de beste keuze is voor zijn bedrijf. Laat staan wat er op andere bedrijven gebeurt. Big data kan hier het verschil maken. 

Oplossing downloaden
5 / 5 Gelijkdrukventilatie

Voor de nieuwste diervriendelijke stalconcepten met vrije uitloop
De wijze waarop varkens worden gehuisvest en gehouden worden verandert. Duurzame systemen die vragen om een nieuw, goed werkend ventilatieconcept: het gelijkdrukventilatieconcept.

Oplossing downloaden
Armand