AutomatiseringVoersystemenFarmConnectSoftware en eindstationsVentilatieLiermotoren en toebehorenAlarmapparatuur

Eigenschappen

  • Universeel inzetbaar
  • Krachtig door eenvoud
  • Gebruiksvriendelijk
  • Beveiligde communicatie met FarmConnect of EasyRemote
Neem contact op

KFM-6400: Universele aansturing van uw voerproces

Wanneer biedt de KFM-6400 uitkomst?
In bestaande situaties waar voersystemen aangestuurd worden door PLC’s (programmeerbare logische eenheden) kan de besturing per situatie en per stal verschillen. Met de KFM-6400 worden deze verschillende besturingen in een universele sturing ondergebracht. Deze servicevriendelijke regelaar is bovendien te koppelen met FarmConnect en Remote control.

Voercircuits voor eenfasevoedering
Het voer uit de silo wordt via een aanvoervijzel op het circuit getransporteerd. Hierdoor kan het voer op basis van toerental, spoed en diameter van de aanvoervijzel nog nauwkeuriger worden gedoseerd. Optioneel kan de silo ook rechtstreeks (via een valbuis) op het circuit aangesloten worden. 

Wat kan de KFM-6400?
De KFM-6400 is een universele regelaar voor het automatisch afvullen van enkelvoudige en/of meervoudige voercircuits. Op instelbare starttijden worden dosators of voerbakken afgevuld tot de afvulsensor bedekt wordt of - extra veiligheid - de maximum looptijd verstreken is. Daarnaast kunnen de dosators ook handmatig open gestuurd worden. De KFM-6400 kan ingezet worden in situaties met enkelvoudige, rondgaande voercircuits of rechte voerlijnen en/of meervoudige, rondgaande voercircuits. Wordt een circuit te lang, dan kunnen meerdere (rondgaande) circuits in cascade geschakeld worden.

 

Product Leaflet
Product Leaflet
Leaflet
Bestand Apparaatnaam Taal
KFM-6400-L-ES20031.pdf KFM-6400 Español
KFM-6400-L-NL20031.pdf KFM-6400 Nederlands
KFM-6400-L-DE20032.pdf KFM-6400 Deutsch
KFM-6400-L-EN20031.pdf KFM-6400 English
Paulversteghen