Stienen BE

Stienen Bedrijfselektronica BV ontwikkelt, produceert en levert klimaatcomputers, meet- en regelapparatuur, weegsystemen en bewakingsapparatuur, inclusief de bijbehorende managementsoftware. Vanuit een modern bedrijfspand in Nederweert vinden de producten hun weg naar onze dealers in de agrarische sector over de hele wereld. Als aanvulling op ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Medewerker orderadministratie

20 uur per week

Business man financial inspector and secretary making report, calculating or checking balance. internal revenue service inspector checking document. audit concept

Wat houdt de functie in

Als medewerker orderadministratie ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Dagelijks heb je telefonisch contact met hen en fungeer je als vraagbaak voor informatie. 
Je verwerkt de klantorders in ons ERP-systeem waarbij je rekening houdt met levertijden en de verzoeken van onze klanten. Je onderhoudt daartoe intensief contact met je collega’s van de afdeling verkoop en de afdeling inkoop.
Het is belangrijk dat je zeer nauwkeurig te werk gaat en de ordergegevens controleert ten behoeve van een juiste en tijdige levering en facturatie.
Bij afwijkende of speciale afspraken dien je te overleggen met de diverse afdelingen zoals inkoop, werkvoorbereiding, productie en magazijn.

Wie hebben wij nodig

Wij zijn op zoek naar een ervaren en zelfstandig werkende administratieve medewerker die voldoet aan onderstaande eisen: 

  • Afgeronde opleiding op MBO-niveau
  • Een aantal jaren relevante ervaring in een administratief ondersteunende functie
  • Administratief zeer goed onderlegd, commerciële en gedreven instelling, nauwkeurig, zelfstandig en kritisch
  • Ervaring met ERP-software, ervaring met Exact Online is een pré  
  • Bent in staat diplomatiek en tactvol te communiceren
  • Beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Affiniteit met techniek is een pré
  • Woonachtig op redelijke reisafstand van Nederweert en passend in een jong team

Wij bieden jou

Een interessante baan bij een hoogwaardig technisch bedrijf dat alle facetten van ontwikkeling, productie en verkoop in eigen beheer heeft. Hierdoor biedt deze baan veel afwisseling en betrokkenheid bij het eindproduct en de markt. Verder bieden wij mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Dit alles binnen een omgeving waar je kennis en ervaring kunt vergroten en kunt samenwerken met collega's vanuit verschillende disciplines.

Interesse

Spreekt de functie je aan en herken je jezelf in de profielschets? 
Stuur dan een gemotiveerde brief en bijbehorend CV naar personeelszaken@stienen.com, t.a.v. Marion Op Heij. Zij is ook het aanspreekpunt mocht je meer informatie omtrent deze vacature willen.

Stienen Bedrijfselektronica BV 
Mangaanstraat 9 
6031 RT Nederweert
www.stienen.com

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Armand