Wij zoeken een:

Marketing- en Communicatiespecialist (32/40)

Tipping Point: When Should You Hire a Digital Marketing Specialist?

Ga jij als creatieve en vernieuwende duizendpoot graag nieuwe uitdagingen aan? Dan ben jij bij ons aan het goede adres!

Wat ga je doen?

Als marketing- en communicatiespecialist weet jij op een creatieve manier klanten te verrassen en blij te maken. In samenspraak met de afdeling verkoop onderzoek jij op welke wijze wij onze doelgroep het beste kunnen bereiken en op welke wijze wij ons leuke familiebedrijf het beste kunnen pitchen!

Je bedenkt en ontwikkelt innovatieve concepten op basis van trends en ontwikkelingen. Deze concepten breng je, zowel offline als online, op creatieve wijze onder de aandacht van de doelgroep. Zo creëer je vraag.

Om onze stevige ambities in samenwerking met ons verkoopteam waar te kunnen maken, onderzoek en ontwikkel je een marketingstrategie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van campagnes ten behoeve van marktintroducties voor nieuwe én bestaande producten.

Als creatief schrijftalent zorg je voor mooie content op onze website en de social media kanalen en draag je zorg voor de voorbereiding van (online) evenementen zoals beurzen of online seminars.

Je bent verbonden met ons bedrijf én onze branche en zorgt met je ideeën voor een frisse blik binnen onze organisatie!

 

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde MBO of HBO opleiding in de marketing en/of communicatie.
  • Je hebt kennis van social media en hebt ervaring in het gebruik hiervan.
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.
  • Je hebt oog voor tekst en vormgeving.
  • Je schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid is uitmuntend.
  • Het is een pré als je ervaring hebt in de agrarische sector.
  • Doordat je sterk bent in plannen en organiseren ben je flexibel en kun je goed werken met deadlines.
  • Het is een pré wanneer je ervaring hebt met het opzetten en organiseren van online seminars.

Deze eisen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

 

Waarom kies je voor Stienen Bedrijfselektronica?

Stienen Bedrijfselektronica BV ontwikkelt, produceert en levert klimaatcomputers, meet- en regelapparatuur, weegsystemen en bewakingsapparatuur, inclusief de bijbehorende managementsoftware. Vanuit een modern bedrijfspand in Nederweert vinden de producten hun weg naar onze dealers in de agrarische sector over de hele wereld. 

Ons team van enthousiaste collega’s zorgt ervoor dat onze eindklanten met ons productportfolio een hoger rendement behalen. Ons aanbod biedt ons de mogelijkheid voor vrijwel elke klantvraag een passende oplossing te bieden.

Binnen een no-nonsense cultuur met een echte hands-on mentaliteit kun je je kennis en ervaring vergroten en samenwerken met collega's vanuit verschillende disciplines. 

 

Wat is verder goed om te weten?

Als familiebedrijf bieden wij een gezellige en informele werksfeer, goed salaris, opleidingsmogelijkheden, 25 vrije dagen en 13 ADV dagen en nog veel meer dat goed geregeld is in de CAO voor de Metaal & Techniek. Daarnaast plannen we regelmatig vrijdagmiddagborrels in onze gezellige en nieuwe bedrijfskantine en organiseren we leuke gezamenlijke activiteiten. Ook aan de dagelijks portie arbeidsvitaminen wordt gedacht!

 

Ben jij diegene die we zoeken?

Laat het ons weten en solliciteer snel! Stuur je CV met een korte motivatie naar personeelszaken@stienen.com.

Roelvdlinde